Reserveren

Acties

Activiteiten Nieuws

Social Netwerk

emailfacebookgoogleyoutube
zwk-logo

 

Als je gek bent op je inkomen, heeft het geen zin om te wachten. U moet begrijpen dat u de baas bent over uw financiële status! Ik raad je aan om te gaan zitten en na te denken over wat je zou willen doen. Houd je misschien van gamen? Het is de hoogste tijd om het beste casino ooit te vinden en daar te proberen te winnen. Dus dan kan ik het niet helpen, maar adviseer je een chic spel pharaoh slots free play. Er zijn veel verschillende coole games met aantrekkelijke graphics. U kunt spelen vanaf uw computer, uw tablet of uw telefoon. Er zijn veel manieren om te winnen op de site, maar je moet het zelf proberen. De spellen zullen niet alleen uw financiële status verhogen, maar ook de stemming. En zoals je weet hangt bijna alles af van de stemming. Dus het is aan jou! Hoort uw hart bij gamen? Ben je het zat om thuis te blijven in zelfquarantaine? Of misschien werken uw buren u op de zenuwen met hun revisie? Terzake. Er is mij een sjieke website verteld waar je plezier kunt hebben en ik wil het met je delen. Er zijn veel spellen voor uw rust. Maar als u meer wilt weten over voorwaarden en bepalingen, dan kunt u die ook op deze website vinden. Verfraai uw dag niet alleen met het spel mr bet maar ook met andere. Verwijder alle twijfel, ga spelen op de site. Je hebt tijd om op te laden en je winst zal zeker toenemen! Ik weet dat je het waard bent om te winnen. Ik geloof dat u uw dromen kunt laten uitkomen!

Bij Sport- & Gezondheidscentrum Sportland Hasselt hebben we verschillende lessen en activiteiten voor de jeugd. Wist jij wel dat bij ons een oud EK kampioen Judo les geeft in zowel Judo als Jiu-Jitsu. En een meervoudige WK-Streetdance Kampioene ook les bij ons geeft? Lijkt het je ook geweldig om te leren wat vechten is of om de sterren van de hemel te dansen…

Budo

Wanneer je Budo (verzamelnaam voor Judo en Jiu-Jitsu) lessen volgt, leer je om je lichaam en geest in balans te krijgen en om je leren te verdedigen. Daarnaast kun je onder andere deelnemen aan examens, welke 2 keer per jaar worden gehouden en waardoor je je groei kunt zien in de banden en slippen. Ook worden er bijna maandelijks vanentoernooien georganiseerd om wedstrijdervaring op te kunnen doen of omdat het een leuke aanvulling is op je reguliere lessen. Als laatste worden er ook activiteiten georganiseerd door stichting Budo Promotie Overijssel, waaronder een budokamp.

Meer informatie over de BPO, klik hier

Dansen

Er zijn verschillende vormen van dansen, zo hebben we show- en streetdance, kinderballet en ook hebben we voor de jongens een speciaal uur Streetdance. Voor de dansers onder ons organiseren wij ook diverse activiteiten. Zo kan je eens in de twee jaar auditie doen voor onze selectieteams; je traint voor diverse wedstrijden, met als doel het NK streetdance/hip-hop bereiken of om demonstraties te geven op diverse locaties. Voor de recreatiegroepen organiseren wij 1 keer per twee jaar een danskamp en het dansspektakel. Het danskamp is een weekend weg, waarin we leuke activiteiten organiseren waaronder workshops in verschillende dansstijlen. Het dansspektakel is een show samen met Sportinn Steenwijk waarbij iedere groep een spetterende show weg geeft. Je kunt je familie en vrienden op deze manier jouw skills laten zien. Ook kan je elk jaar mee doen aan de onderlinge danswedstrijden die wij organiseren met sportcentra uit Drachten, Steenwijk en Hasselt. Tijdens deze wedstrijd vertegenwoordig jij jouw leeftijdscategorie van de sportschool en strijden wij voor de eerste, tweede en derde plaats.

Meer informatie over de danscommissie, klik hier

Iets voor jou?

Denk je na het lezen ‘dat is wel wat voor mij’, kom dan een keer langs om het gratis te proberen. Bel wel even van te voren zodat we je in ons sportcentrum kunnen verwelkomen.